Δούκισσα Νομικού: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις οικογενειακές διακοπές στο νησί του πατέρα της

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στη Σχοινούσα, εκεί όπου μετρά τις περισσότερες αναμνήσεις από τις πρώτες διακοπές με την οικογένειά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της στο instagram: «Είμαι πάντα χαρούμενη όταν επιστρέφω στο νησί του πατέρα μου, στο νησί μου, στην πανέμορφη Σχοινούσα», ενώ ανέβασε τα πρώτα στιγμιότυπα από το νησί.

Δούκισσα Νομικού – Ευτυχισμένη μαμά

Πάντα δίπλα της ο Σάββας και η μικρή Αναστασία. Η Δούκισσα Νομικού κάνει οικογενειακές διακοπές στη Σχοινούσα, με τον γιο της να εξασκείται στο ψάρεμα. Όσο για την κορούλα της, η φωτογραφία της στο λιμάνι ήταν αυτή που ξεχώρισε στα social media.

Η Δούκισσα Νομικού σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είχε μιλήσει για τα παιδιά της: «Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα! Βάζεις τώρα μια μαμά “κουκουβάγια” να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Ο Σάββας είναι με τις μέρες του… Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό.

Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια… Λιώνω! Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;» είχε αναφέρει η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού – Επιστρέφει στην τηλεόραση

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ήθελαν τη Δούκισσα Νομικού να επιστρέφει στον ANT1 και συγκεκριμένα στην ανανεωμένη πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως αναφέρει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στη Real Life,η παρουσιάστρια θα ενταχθεί στο Πρωινό, η οποία θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με διευρυμένη διάρκεια.

Η Δούκισσα Νομικού θα είναι από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής στο πλατό, ενώ στην ομάδα θα βρίσκονται οι: Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα. Μέχρι στιγμής ο σταθμός δεν έχει περάσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial