Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετά το συγκινητικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα, για την κατάσταση της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε στο πόσο καλά έχει διαχειριστεί το πρόβλημα υγείας ο καλλιτέχνης αλλά και στη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει προκειμένου να αναρρώσει.

«Είναι ένας δυνατός άνθρωπος, ένας σοβαρό άνθρωπος και δείχνει ότι αντιμετώπισε με μεγάλη γενναιότητα αυτό που συμβαίνει στον καθένα μας. Γιατί αυτά μπορεί να σμυβούν στον καθένα μας και είναι ένα μήνυμα προς όλου μας ότι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε ό,τι σοβαρό μας συμβεί. Μπράβο στον Δημήτρη.

Είναι μεγάλη προσωπικότητα, για αυτό τον αγαπάει ο κόσμος. Θέλω να του πω ότι σε λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι όπως ήταν πάντα. Θα είναι κοντά σας, θα είναι μαζί μας και θα τον βλέπουμε και θα μιλάμε μαζί του. Πραγματικά είναι ένα παράδειγμα δύναμης προς όλους τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως εάν ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών, η ομιλία και γενικότερα η υγεία του θα επανέλθει πλήρως: «Θα επανέλθει στο 100%, απλά πρέπει να κάνει τις ασκήσεις που του έχουμε πει και από εκεί και πέρα ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται ένα διάστημα, δεν πατάς ένα κουμπί και όλα επανέρχονται.

Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Του στέλνουμε όλοι τα φιλιά μας και να ξέρει, ίσως δεν το ήξερε μέχρι τώρα, ότι είναι ότι είναι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος.

Έδωσε δύναμη σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε μια τέτοια κατάσταση. Στη ζωή πρέπει να τολμάμε και να μην φοβόμαστε».

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial