Σε ρυθμούς Σαρακοστής, με έναρξη το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, κινείται η αγορά τροφίμων της Θεσσαλονίκης.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν ήδη να προμηθεύονται τα εδέσματα των ημερών για το τραπέζι τους, θαλασσινά, ελιές, χαλβά, ταραμά, αμπελόφυλλα κλπ, ενώ ξεχωριστές λαγάνες, ετοίμασε ο φούρνος Τουρλής, Μπότσαρη 50, με γεύση ντολμαδάκι, ταραμά αλλά και λουκούμι, από τα χεράκια της Ελένης Καλλίδου.

Εμείς σας πάμε μια βόλτα στην παλαιότερη παραδοσιακή αγορά τροφίμων της Θεσσαλονίκης, στο Kαπάνι, για μια γεύση!  

ΠΗΓΗ: parallaximag.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial