Για ζήτημα «φορολογικής δικαιοσύνης» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης αναφερόμενος στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Mιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, ο κ. Παπαθανάσης υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «ό,τι λεφτά εισπράξει το Δημόσιο μέσα από αυτή τη διαδικασία, δεν θα μείνουν στα ταμεία του κράτους. Θα γυρίσουν στην Παιδεία και την Υγεία».

Επιπλέον προανήγγειλε πλήρη σύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2024.

Ανέφερε επίσης, πως έκλεισε η 3η δόση προς την Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αναμένεται η εκταμίευση ενώ παράλληλα «τρέχουν» τα πάντα με κατεύθυνση την κατάθεση αιτήματος για την 4η δόση το πρώτο 3μηνο του 2024.

Τέλος, προανήγγειλε δύο νέα προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ τα οποία βγαίνουν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, για νεοσύστατες επιχειρήσεις (επιχειρήσεις δηλαδή που είτε ιδρύεται τώρα, είτε δεν έχει κλείσει μία οικονομική χρήση).

Πηγή:thesstoday.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial