Η φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη δηλώνει αποφασισμένη να μην αφήσει την υπόθεση μέχρι να δικαιωθεί. Ζητάει την παραδειγματική τιμωρία για την κρυφή κάμερα που υπήρχε στο διαμέρισμά της…

Η 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη διεκδικεί αποζημίωση 150.000 ευρώ, για την κρυφή κάμερα που όπως υποστηρίζει έβαλε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιασε για να την παρακολουθεί. Η ίδια έχει τραβήξει μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν το επίμαχο σημείο στο διαμέρισμα. Εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr από την κρεβατοκάμαρα της νεαρής. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που αρχικά είχε αρνηθεί την ύπαρξη καταγραφικού, υποστηρίζει ότι δεν είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί την κοπέλα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, ήταν το 2019, όταν η ίδια -μέσω ενός μεσιτικού γραφείου- βρήκε να νοικιάσει το επιπλωμένο διαμέρισμα. Όταν πήγε να δει το σπίτι από κοντά, στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος ανακάλυψε εγκατεστημένη μία λευκή συσκευή. Ήταν τοποθετημένη, όπως καταγγέλει, σε τέτοιο σημείο που έβλεπε προς το κρεβάτι.

Όταν η κοπέλα ρώτησε τον ιδιοκτήτη, της ανέφερε πως πρόκειται για ένα σύστημα συναγερμού και ότι είναι εκτός λειτουργίας πια. Έπειτα, όπως αναφέρει, ήρθε σε συμφωνία και νοίκιασε τελικά το διαμέρισμα.

Τις πρώτες μέρες διαπίστωσε ότι αναβόσβηνε ένας λαμπτήρας στη συσκευή και κάπως έτσι της δημιουργήθηκαν υποψίες. Κάλεσε αμέσως τον θείο της να δει την συσκευή και διαπίστωσε ότι πρόκειται για κάμερα που ήταν συνδεδεμένη με καλώδιο. Όπως ισχυρίζεται, έψαξε το ζήτημα παραπάνω και βρήκε πως η κάμερα εκπέμπει σήμα κανονικά. Θεωρεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, ότι την παρακολουθούσε και την κατέγραφε σε προσωπικές της στιγμές.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, μετά την καταγγελία της φοιτήτριας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε σε δίκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ωστόσο αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο του 2023.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η συσκευή είναι εκτός λειτουργίας και είχε τοποθετηθεί για να παρακολουθεί την μητέρα του που διέμενε πριν από την φοιτήτρια, στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, Ανθούλα Ανάσογλου, αναφέρει στο newsit.gr: «Δυστυχώς στοχοποιήθηκε ένας άνθρωπος για ένα γεγονός που ποτέ δεν έλαβε τόπο. Μια ξεχασμένη κάμερα, μία κάμερα που ποτέ δε λειτούργησε, μία κάμερα εμφανέστατη και όχι κρυφή, στάθηκε αφορμή για μια μεγάλη δικαστική διαμάχη που αγγίζει πλέον τα όρια της συκοφαντίας.

Ο εντολέας μου, σοβαρός και υπεύθυνος, από την αρχή εξήγησε τα πάντα αναφορικά με το συμβάν της δήθεν κάμερας. Και εκεί που φαινόταν ότι οι απαντήσεις του έγιναν πειστικές και η παρεξήγηση λύθηκε, εκπυρσοκροτήθηκε μία διαμάχη που σκοπό έχει την εξόντωση του. Η απάντηση δίνεται στις δικαστικές αίθουσες και στη δικαιοσύνη που εμπιστεύεται».

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial