Ο Αρης Πορτοσάλτε έβαλλε κατά της πολιτείας, των δικαστών και των δικηγόρων, αλλά και κατά των δημοσιογράφων για την δημοσιοποίηση των καταθέσεων της 12χρονης βιασθείσας από τα Σεπόλια – Χαρακτήρισε δε, μπανιστιρτζήδες παιδοβιασμών όσους αποδέχονται το «προϊόν» των καταθέσεων

Σεπόλια - Πορτοσάλτε: «Οταν παίρνεις προϊόν από 12χρονο παιδί που περιγράφει τον βιασμό του, είσαι μπανιστιρτζής»

Λάβρος ήταν ο Αρης Πορτοσάλτε για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια, βάλλοντας κατά των Αρχών και των λειτουργών της εκατέρωθεν των πλευρών, της κοινωνίας, της πολιτείας και των δημοσιογράφων που κανιβαλίζουν το 12χρονο κοριτσάκι. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πήρε αφορμή για το καυστικό του σχόλιο για τις δημοσιοποιήσεις των καταθέσεων του παιδιού και του γεγονότος ότι έχουν γίνει φύλλο και φτερό χωρίς να υπάρχει καμία προστασία για το θύμα.

«Τις τελευταίες ημέρες έχουμε ένα μπανιστήρι. Διαβάζουμε, μελετάμε μια απόρρητη κατά τα άλλα κατάθεση. Που περιγράφει πώς το βίασαν το παιδί. Οταν το παίρνεις το “προϊόν” ενός παιδιού που περιγράφει το βιασμό του και το διαβάζεις, είσαι μπανιστιρτζής στον παιδοβιασμό. Θέλεις να μαθαίνεις τον παιδοβιασμό. Δεν λέω ότι συμμετέχεις, αλλά, έχεις ένα θέμα» είπε αρχικά.

Ακολούθως έβαλλε κατά του πειθαρχικού οργάνου της Ενωσης Συντακτών για το γεγονός ότι δεν… τραβούν το αυτί στους συναδέλφους του: «Περίμενα ακόμα κι αυτά τα απολιθώματα που μας εκπροσωπούν να πουν κάτι. Εχουμε κατάφωρη παραβίαση στοιχειωδών δικαιωμάτων. Αυτά που ακούμε, είναι ένα θέμα αυτός που το μεταδίδει κι ένα αυτός που το παίρνει και το διαβάζει. Είναι τεράστιο θέμα, πώς προστάτευσε η πολιτεία και τα όργανά της εκ των προτέρων αυτή την οικογένεια».

Ο Δημήτρης Οικονόμου υπερθεμάτισε λέγοντας πως πρόκειται για στοιχείο της δικογραφίας. Πώς διαρρέεται; Από τους δικηγόρους γίνεται. Παράγοντες της δίκης είναι αυτοί. Από εκεί γίνεται η διαρροή», ενώ το ίδιο έκανε και η συμπαρουσιάστριά του: «Κάθε μέρα βγαίνουν διάλογοι από τις συνεδρίες με τις ψυχολόγους είπε η Ντόρη Κουτροκόη και πρόσθεσε πως αυτά θα μείνουν στο διαδίκτυο και θα τα διαβάζει το παιδί για τα επόμενα 10-15 χρόνια.

Πηγή: reader.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial