Η καταγγελία του δικηγόρου του μοναδικού επιβάτη που επέζησε από το δεύτερο βαγόνι

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Γιώργος Μπαρτζώκης, δικηγόρος πολιτικής αγωγής ενός από τους πολυτραυματίες, που ήταν στο δεύτερο βαγόνι και σώθηκε εκ θαύματος μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Όπως είπε, σύμφωνα με πληροφορία που του ήρθε από κατοίκους της περιοχής ΟΣΕ Λάρισας, «την ώρα που έγινε το ατύχημα ακούγονταν τραγούδια και χαρές από το σταθμαρχείο της Λάρισας. Μετά που αναχώρησε το τρένο, μόλις έφυγε από την περιοχή δικαιοδοσίας του σταθμάρχη, άρχισαν οι μουσικές […] Φαίνονταν ότι ήταν σε εύθυμη κατάσταση». Ο δικηγόρος είπε επίσης ότι στον χώρο του σταθμαρχείου την ώρα της τραγωδίας ήταν πολλά άτομα, που θα κληθούν να καταθέσουν.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαρτζώκη ο πελάτης του σώθηκε καθώς καθόταν στις τελευταίες θέσεις του δεύτερου βαγονιού. «Σώθηκε γιατί καθόταν στις τελευταίες θέσεις. Απεγκλωβίστηκε από το 20χρονο παιδί που έσπασε το τζάμι. Λέει ότι είχαν σφηνώσει οι πόρτες, έσπασαν το τζάμι και πήδηξε από μεγάλο ύψος. Ήταν σαν γκρεμός εκεί. Δίπλα ακριβώς είναι ο περιφερειακός δρόμος της εθνικής οδού».

Όπως λέει ο δικηγόρος του 42χρονου, θα ερευνηθεί και ο ρόλος της τροχαίας Λάρισας για το χρόνο που μεσολάβησε από το δυστύχημα μέχρι τη σύλληψη του σταθμάρχη, αλλά και την κατάσταση στην οποία αυτός βρέθηκε. «Πότε έγινε η σύλληψη του σταθμάρχη; Υπήρχε κενό μισής ώρας» σημείωσε, αφήνοντας υπόνοια ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πηγή: newsbeast.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial