Ο Νίκος, ένας 28χρονος επιβάτης που βρισκόταν στο τέταρτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη, μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day. Η μαρτυρία του σοκάρει.

«Ήταν δύσκολο, καθώς βγήκαμε γιατί είχε σπάει κάπως η πόρτα και δεν ήταν εύκολη η έξοδος. Απλά υπήρχε ένα κενό και πηδούσαμε κάτω. Είχε πάρει φωτιά ήδη το τρίτο βαγόνι, ήταν στα δύο μέτρα. Λίγα λεπτά πριν από τη μοιραία σύγκρουση δεν είχαμε ακούσει τίποτα. Ούτε κάποια συνομιλία από αυτές που έχω ειπωθεί» είπε αρχικά ο 28χρονος Νίκος.

Για τη στιγμή της σύγκρουσης, ο ίδιος σημείωσε: «Αισθανθήκαμε το τράνταγμα. Δεν υπήρχε φρενάρισμα. Το τράνταγμα ήταν πολύ έντονο και συνεχόμενο. Από την άλλη μεριά του βαγονιού, είχαν σπάσει τα γυαλιά, πεταγόταν τα πράγματα από πάνω. Υπήρχε αυτός ο πανικός, τσίριδες, φωνές κτλ».

Ο 28χρονος Νίκος εξομολογήθηκε επίσης στον Alpha: «Σκεφτόμουν να πάω στο κυλικείο, γιατί μας είχαν τελειώσει τα νερά, αλλά ευτυχώς δεν σηκώθηκα. Οι δίδυμες και η ξαδέλφη του άφησαν τις βαλίτσες εκεί που ήμουν και πήγαν στο κυλικείο να κάτσουν, τις άκουσα που το είπαν. Την άλλη μέρα το διάβασα και σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο. “Πάμε να κάτσουμε στο κυλικείο μέχρι να αδειάσει κάτι”, είπαν. Δυστυχώς…».

Όπως είπε, πολύ δύσκολα θα ξαναμπεί σε τρένο για Θεσσαλονίκη – Αθήνα…

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial