Δύο συγκεντρώσεις σήμερα (21/9) στη Θεσσαλονίκη

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με ενδεχόμενο να γίνει και πορεία, έχει προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα:

Στις 11:00 έξω από την 3η & 4η ΥΠΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, στο πλαίσιο στάσης εργασίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών και των αναστολών συμβάσεων σε όσους δεν εμβολιάζονται. Η ΠΟΕΔΗΝ προχωρά σε πανελλαδική Στάση Εργασίας από τις 10:00 μέχρι και τις 15:00. Θα κάνει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τόσο σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη όσο και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας. Ζητά μεταξύ άλλων, να επιστρέψουν στις δουλειές τους οι υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή σύμβασης εργασίας επειδή δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Στις 18:30 στο άγαλμα Βενιζέλου, θα γίνει συγκέντρωση με αφορμή τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Στη συνέχεια αναμένεται να γίνει και πορεία στους δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης.