Τι γίνεται όταν το αντρόγυνο έχει διαφορετικές προτιμήσεις – Πολίτες από τις ΗΠΑ εξομολογούνται

Οι Αμερικανοί προσήλθαν στις κάλπες σε αριθμούς-ρεκόρ αυτή τη φορά, καθώς η μάχη για τη θέση στον Λευκό Οίκο ξεσήκωσε πολλούς.

Με την πολιτική και την προεκλογική κούρσα να μονοπωλούν ωστόσο τις ατζέντες, πολλά αμερικανικά ζευγάρια συνειδητοποίησαν πως όλο αυτό άφησε το στίγμα του στην προσωπική τους ζωή. Και τη σεξουαλική, αλίμονο.

Αναρίθμητοι σύζυγοι και σύντροφοι κατέφυγαν στην εφαρμογή Whisper, ένα app όπου μοιράζεσαι μυστικά, για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

Κάποιοι αποκάλυψαν πως η προεδρική κούρσα έφερε ακόμα και μεγάλες εντάσεις στο σπίτι τους. Δύο ζευγάρια μάλιστα, όπου ο καθένας υποστήριξε διαφορετικό υποψήφιο, δήλωσαν πως είναι στο χείλος του χωρισμού.

Μια κοπέλα είπε πως χώρισε με τον φίλο της όταν εκείνος της εξομολογήθηκε πως είχε «σεξουαλικά όνειρα» που περιλάμβαναν τον Ντόναλντ Τραμπ!

Άλλοι πάλι ανέφεραν πως στον πυρετό της προεκλογικής περιόδου σταμάτησαν να κάνουν σεξ, βλέποντας τις σχέσεις τους να παίρνουν την κάτω βόλτα.

«Ο άντρας μου είναι τόσο απορροφημένος με τις εκλογές που δεν θα καταλάβαινε καν αν του έλεγα πως τον έχω απατήσει αρκετές φορές», έγραψε μια Αμερικανή στο Whisper.

Μια άλλη γυναίκα από τη Δυτική Βιρτζίνια δήλωσε πως έχασε κάθε ερωτικό ενδιαφέρον για τον σύντροφό της όταν έμαθε πως είναι ψηφοφόρος του Τραμπ.

Ένας άντρας από το Σαν Αντόνιο του Τέξας αποκάλυψε επίσης πως ο εκλογικός πυρετός «κατέστρεψε εντελώς» τη σεξουαλική έλξη μεταξύ τους.

Μια άλλη γυναίκα είπε πως χώρισε με τον σύζυγό της κατά τις προεδρικές εκλογές και νιώθει πως ο γάμος τους «δεν μπορεί να διορθωθεί».

Οι περισσότεροι παραδέχτηκαν πως οι συνεχείς κουβέντες περί πολιτικής και οι τσακωμοί εξαφανίζουν κάθε ερωτική διάθεση στο ζευγάρι…

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial