Η δοκιμαστική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη φέρνει το κλείσιμο δρόμων της πόλης. Οι πρόβες για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα συνεχιστούν και αύριο…

Κλειστή θα παραμείνει έως τις 16:00 το απόγευμα η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο τμήμα της από τη νέα αερογέφυρα Θέρμης μέχρι την αερογέφυρα Ρυσίου, λόγω της δοκιμαστικής παρέλασης μηχανοκίνητων τμημάτων, ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η κίνηση στο παραπάνω τμήμα διεκόπη μετά τις 08:00 το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ συνεργεία της Τροχαίας βρίσκονται σε καίρια σημεία, κατευθύνοντας τούς οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων από εναλλακτικές διαδρομές.

Εν τω μεταξύ, τα παιδιά της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών έκαναν πολύ νωρίς το πρωί την πρόβα τους για την παρέλαση στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Η επικεφαλής κρατούσε με υπερηφάνεια τη σημαία με το έμβλημα της σχολής.

Τα παιδιά που ήταν από όλα τα έτη της σχολής έγιναν ένα αξιοθαύμαστο θέαμα για τους ελάχιστους διερχόμενους που εκείνη την ώρα, 06:00 το πρωί, κυκλοφορούσαν στο κέντρο της πόλης. Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ…

Πηγή: newsit.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial