Αναλυτικά τα σχετικά μέτρα προστασίας που καλούνται τα λάβουν οι καταστηματάρχες το Σαββατοκύριακο

«Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της ανακοινωθείσας, πλην όμως μη οριστικοποιημένης, επίσκεψης του κ. Πρωθυπουργού για το Σαββατοκύριακο 16 & 17/9/2023 στους χώρους της Δ.Ε.Θ., λάβαμε ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (Γ.Α.Δ.Θ.) ότι το Σάββατο 16/09/2023 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσ/νίκης (Γ.Α.Δ.Θ.), στο πλαίσιο της κύριας αποστολής τους για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και της κοινωνικής ειρήνης, θα λάβουν τα απαραίτητα αστυνομικά μέτρα με σκοπό την αποτροπή εκδήλωσης εκνόμων ενεργειών ή εν γένει αντικοινωνικών συμπεριφορών.

Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό την αποτροπή κάθε ενέργειας, είναι σημαντικό οι εμπορικές επιχειρήσεις να μεριμνήσουν να λάβουν μέτρα προστασίας το Σάββατο 16/9/2023, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Ακολούθως, προτείνονται στα μέλη μας τα κάτωθι μέτρα ασφαλείας για εκείνη τη μέρα:

  • Να μην βγάλουν απορρίμματα στους κάδους σκουπιδιών,
  • Να απομακρύνουν εξωτερικά των καταστημάτων πάσης φύσεως υλικών ή απορριμμάτων, τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν από διαδηλωτές και μπορεί να προκαλέσουν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές και φθορές,
  • Να μην κάνουν χρήση των Ι.Χ. αυτοκινήτων την συγκεκριμένη μέρα και, αν είναι δυνατόν, να τα απομακρύνουν από το κέντρο,
  • Να ανεβάσουν τις τέντες των καταστημάτων τους,
  • Να ενεργοποιήσουν τα στόρια, ή οτιδήποτε άλλο προστατευτικό διαθέτει το κατάστημα, μετά το κλείσιμο».

Πηγή: thessnews.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial