Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η κα Ελένη και περιέγραψε τα όσα βίωσε η κόρη της στην σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Αρχικά η κα Ελένη τόνισε ότι η κατάσταση είναι τραγική, καθώς το παιδί της, η Εύη, ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει.

Η κόρη της ήταν επιβάτης στον τρίτο βαγόνι και συνεχίζει να βλέπει στον ύπνο της τρένα και ταράζεται. Τα συναισθήματα που έχει είναι θυμός, νεύρα και αναρωτιέται «γιατί».

Στην συνέχεια η κα. Ελένη έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής να επικοινωνήσει με την κυρία που έδωσε στην κόρη της ένα μπουφάν για να μην κρυώνει το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης και θέλει να την ευχαριστήσει.

Αναφορικά με την στιγμή που έγινε η σύγκρουση της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία περιέγραψε η κα. Ελένη ότι η κόρη της τις πρώτες στιγμές δεν κατάλαβε τι έγινε, θεώρησε ότι μπορεί να έχει συμβεί εκτροχιασμός του τρένου.

Ενώ την απεγκλώβισε ένας φίλος της, βγάζοντάς την από ένα παράθυρο του τρένου.

Σωματικά η διασωθείσα είναι καλύτερα, καθώς έφερε δύο μεγάλα τραύματα στην πλάτη.

«Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Εύη στην μαμά της, όταν επικοινώνησε μαζί της.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της κατάστασης που επικρατούσε, όταν η Εύη πήγε σε ένα ασθενοφόρο στον τόπου της σύγκρουσης και της είπε ένας τραυματιοφορέας «έχεις σφαχτεί, αλλά έχω πιο σοβαρά να αντιμετωπίσω», καθώς υπήρχαν ακρωτηριασμοί.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial