Στο περιστατικό με τον νεαρό μάγειρα στο εστιατόριό του στην Κέρκυρα, αναφέρθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι μιλώντας στην εκπομπή “Direct” του Τάκη Χατζή.

«Εγώ θέλω να πω ένα πράγμα, αν δεν ήμουν ο Μποτρίνι θα έβγαιναν να πουν αυτά τα πράγματα; Είναι ένα περιστατικό που εγώ δεν ήμουν παρών. Δεν ήμουν καν εκεί. Σε ένα περιστατικό που δεν έγινε καθόλου έτσι, κανείς δεν έδειρε κανέναν… Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν αναφορές, φαντάζομαι προσεχώς οι δύο εμπλεκόμενοι θα τα βρουν εκεί που πρέπει.

Όλες οι κουζίνες των εστιατορίων μου είναι ανοικτές με τζάμι… Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό θέλω να καταλάβεις, είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που εκτίθεται στην τηλεόραση να πάει να τραμπουκίσει κάποιον; Δεν ήταν καν καβγάς, ήταν φίλοι οι δυο τους. Το θέμα είναι πάρα πολύ πολύπλοκο. Κανείς δεν έριξε τίποτα σε κανέναν», είπε ο Έκτορας Μποτρίνι.

Για το γεγονός ότι δεν έχει παντρευτεί ποτέ, ο Έκτορας Μοτρίνιι απάντησε: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ, έτυχε! Εγώ δεν πιστεύω στο γάμο, αλήθεια σου λέω. Το να συζείς με έναν άνθρωπο, γάμος δεν είναι; Εγώ έχω παντρευτεί με την… κουζίνα και η μαγειρική είναι γυναίκα! Όχι, τώρα δεν είμαι με καμία κοπέλα».

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial