Ο πατέρας της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε πως και η κόρη του είχε πέσει θύμα, καθώς όπως και η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη της είχαν δώσει χάπι βιασμού ενώ την είχαν σε βίντεο και την απειλούσαν

Τρία και πλέον χρόνια μετά την αποτρόπαια δολοφονία της κόρης του Ελένης Τοπαλούδη, ο πατέρας της Γιάννης αποκαλύπτει πως και το δικό του παιδί είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση με αυτή την 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Της είχαν δώσει κι εκείνης χάπια, στη Ρόδο, ενώ βιντεοσκόπησαν προσωπικές στιγμές και στη συνέχεια την απειλούσαν. Ωστόσο ακόμη πιο εξοργιστικό ήταν η αντιμετώπιση που είχε από τους αστυνομικούς στη Ρόδο, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Τοπαλούδης.

«Και η Ελένη το 2017 είχε ευποιστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια “καλόπαιδα” της Ρόδου τα οποία τα έχουμε καταγγείλει στην κατάθεση που δώσαμε. Είναι γνωστά τα ονόματα. Όπως και οι δύο αστυνομικοί, όταν βρήκε τη δύναμη να πάει να κάνει την καταγγελία» ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, μιλώντας στην ΕΡΤ. Και συνέχισε την περιγραφή του λέγοντας: «Είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Και υπήρξε συγκάλυψη από τους αστυνομικούς. Της είπαν “γίνε ντετέκτιβ και φέρε μας το βίντεο“. Και την άφησαν έρμαιο στα κυκλώματα».

Μάλιστα όπως ανέφερε δεν είχε πει τίποτα στους γονείς της και το πέρασε μόνη της, βρήκε μόνη της τη δύναμη να το αντιμετωπίσει όλο αυτό. «Δεν μας είχε πει τίποτα. Δυστυχώς τα κορίτσια μας σε αυτές τις ηλικίες ντρέπονται τους γονείς τους, δεν φοβούνται».

Πηγή: reader.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial