Για ακόμη μία φορά οι υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης ξύπνησαν κατόπιν εορτής, μετά το ατύχημα της 8χρονης Δέσποινας που παραλίγο να χάσει το δάκτυλό της το απόγευμα της Πρωτομαγιάς (θετικά είναι τα μηνύματα αυτήν την ώρα από την πορεία της υγείας της 8χρονης).

Είναι γνωστό πλέον στους Θεσσαλονικείς ότι η Διοίκηση Ζέρβα δεν παράγει σημαντικό έργο, αλλά αρκείται στις δημόσιες σχέσεις και τα επικοινωνιακά παιχνίδια αποβλέποντας στην επανεκλογή του Δημάρχου.

Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία διαπνέει ολόκληρη την ομάδα Ζέρβα, και έχει ως αποτέλεσμα την ανεπάρκεια του Δήμου να ανταπεξέλθει στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών. Και αυτό φαίνεται και στις απλές καθημερινές δραστηριότητες όλων μας, αφού η ελλιπής συντήρηση των πάρκων και των δημόσιων χώρων παραλίγο να στοιχίσει τον ακρωτηριασμό του δακτύλου ενός 8χρονου παιδιού.

Τα μείζονα προβλήματα της πόλης όπως η καθαριότητα και το κυκλοφοριακό παραμένουν άλυτα και χωρίς να έχουν ληφθεί πρωτοβουλίες αντιμετώπισης τους.  Και όπως βλέπουμε ακόμα χειρότερες είναι και οι συνέπειες της παραμέλησης της πόλης και των υποδομών της, αφού μπορεί να στοιχίσουν στην ασφάλεια και υγεία των δημοτών.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό στην Διοίκηση Ζέρβα, ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης χρειάζεται δουλειά και όχι φωτογραφίες για να διοικηθεί.

Follow Thessaloniki

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial