Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου μητροκτόνου από τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, παραμένει άφαντος μέχρι και αυτή την ώρα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο χθες το πρωί σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, πλησίον των κοιμητηρίων. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η γυναίκα είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος γιος της άτυχης γυναίκας είναι αυτός που τη σκότωσε. Αστυνομικοί βρήκαν ένα όπλο στο σπίτι όπου διέμενε ο 34χρονος μαζί με την 71χρονη μητέρα του. Ερευνάται αν το όπλο σχετίζεται με την δολοφονία. Επίσης, αστυνομικοί στο σπίτι του 34χρονου βρήκαν σημείωμα στο οποίο φέρεται να ομολογεί την πράξη του.

«Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Mega, Βασίλη Λαμπρόπουλο, στο ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης ομολογεί και εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αναφέρει τα αίτια της επίθεσης προς τη μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί ωστόσο πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επίσης είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Οι αστυνομικοί αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη, φοβούνται πως πιθανότατα ο ίδιος προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial