Αν είστε λάτρης της μπύρας ,του Street food και της rock, metal μουσικής ή αν γυρίσατε από διακοπές ή απλά θέλετε να περάσετε ένα 4ήμερο πλούσιο σε γεύσεις και μουσική το Thessaloniki Beer Festival σας περιμένει!

Βιαστείτε!!! Τα πρώτα 1500 εισιτήρια που θα δίνονται ανά ημέρα περιλαμβάνουν αναμνηστικό γυάλινο ποτήρι [Beer Tasting Glass] όπως και πέρσι.

 Η Soulfood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin), σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης The Hoppy Pub & το Grook Taproom , επιστρέφει δυναμικά και διοργανώνει ένα πλούσιο 4ήμερο στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με πάνω από 150 κορυφαίες, δροσερές, τοπικές και ξένες, ετικέτες μπύρας.  Από την Πέμπτη 31 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ.

Το Thessaloniki Beer Festival είναι μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας με περισσότερα από 30 Beer Kiosks, 150 ετικέτες μπύρας από Ελλάδα και εξωτερικό, 2 Music Stages και Street food area, με 8 Street Food kiosks  όπως Burger, pizza, hot dogs, καπνιστά κρέατα, tacos, fried chicken .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

 • Πε 31/08  17:00 – 00:00
  -Planet of Zeus – Μαζί τους οι Nasa Funk σπουδαίο heavy rock & metal συγκρότημα από την Αθήνα.
 • Πα 1/09 17:00 – 00:00
  -Garage & Rock ‘n’ roll show Reverend Beasts Naxatras
 • Σα 2/09 17:00 – 00:00
  -Fundracar
  -Negros Tou Moria
 • Κυ 3/09 17:00 – 00:00
  -Χατζηφραγκέτα & Xaxakes-TBC-DJ Stage

Thessaloniki Beer Festival 2023 για το περιβάλλον:

Η οργανωτική ομάδα του #TBF διαθέτει έντονη οικολογική συνείδηση και σε αυτό το πλαίσιο  θα συλλέγει τα πλαστικά ποτήρια με σκοπό να αξιοποιηθούν σε μελλοντικές της δράσεις.

Η ιστορία του Ζύθου και η Θεσσαλονίκη:

Ο ζύθος από τα παλιά χρόνια διαθέτει ποικίλες χρήσεις στην καθημερινότητα των ανθρώπων, από ιατρικές χρήσεις έως συντροφιά σε στιγμές χαλάρωσης. Αποτελείται από νερό, εκλεκτές βύνες κριθαριού και άλλων δημητριακών, μοναδικές ποικιλίες και είδη του «θαυματουργού» λυκίσκου, μαγιές, γεύσεις και αρώματα, πρώτες ύλες .

Η ιστορία της πόλης μας είναι η άκρως ιδανική για τη φιλοξενία ανάλογου φεστιβάλ. Η Θεσσαλονίκη, μια πόλη “σταυροδρόμι των λαών”, κοσμοπολίτικη, πρότυπο πολυπολιτισμικότητας, διατηρώντας την έως σήμερα στις “γεύσεις” της και τα “αρώματα” της, όπως δηλαδή κι ένα καλό ποτήρι εκλεκτής μπύρας!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial