Την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε πριν από λίγο ο 24χρονος ράπερ Λάμπρος Μανιφάβας γνωστός και ως Lamanif.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά της γυναίκας που τράβηξε το βίντεο, με προσωπικές του στιγμές και σε όσους το αναπαρήγαγαν.  

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος εξαφανίστηκε στις 8/2 και βρέθηκε τα ξημερώματα στις 13/2 σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Ανάληψης στην Θεσσαλονίκη. Ήταν σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου και παρέμεινε για λίγες ημέρες.

Σε βίντεο που είχε αναρτήσει στο Instagram πριν την εξαφάνιση του, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, την θέληση του να βάλει τέλος στην ζωή του και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος δεχόταν εκβιασμούς με υλικό ακατάλληλου περιεχομένου :«Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Μία από αυτές είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί όπου δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά και τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν. Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω ότι θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε…»…. «Μου αρέσουν οι γυναίκες» είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο – αποχαιρετιστήριο μήνυμα του. «Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε… Μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα, να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε» κατέληξε, τσαλακώνοντας τα χαρτιά που διάβαζε και πετώντας τα προς την κάμερα.

Πέντε μέρες (13/2) μετά εντοπίζεται από την ειδική μονάδα των αστυνομικών έξω από ένα σχολικό συγκρότημα στην περιοχή της Ανάληψης σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial