Θα είναι η πρώτη ουσιαστική συνάντηση του απερχόμενου και με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών

Την πρώτη τους επίσημη συνάντηση θα έχουν την Παρασκευή στο δημαρχιακό μέγαρο ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον νεοεκλεγέντα Στέλιο Αγγελούδη.

Θα είναι η πρώτη ουσιαστική συνάντηση των δύο ανδρών όπου θα βρεθούν στο γραφείο δημάρχου στον τρίτο όροφο του δημαρχείου και θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Ο κ. Αγγελούδης αναμένεται να έχει μια σύντομη ενημέρωση από τον κ. Ζέρβα για τα ζητήματα του δήμου. Να σημειωθεί ότι το τετ α τετ πραγματοποιείται περίπου 25 ημέρες μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών και τη νίκη του Στέλιου Αγγελούδη. Οι δυο τους το προηγούμενο διάστημα συναντήθηκαν δύο φορές, τη μία στην Δοξολογία στον Άγιο Δημητρίου, όπου είχαν μία τυπική χειραψία, και τη δεύτερη την περασμένη Δευτέρα στην εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί νέο κύκλο επαφών σε υπουργεία. Είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Αγγελούδης μεταβαίνει στην πρωτεύουσα για την προώθηση θεμάτων του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τις επαφές που είχε στις 24 Οκτωβρίου όπου είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια με τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο.

Εξάλλου, όπως δήλωσε χθες σε συνέντευξή του ο κ. Αγγελούδης στην ΕΡΤ, «είναι απόλυτο ότι χρειάζομαι τη συνεργασία, την υποστήριξη και θα έλεγα τη σθεναρή συμπόρευση από την κεντρική διοίκηση για να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα πολλά ανοιχτά μέτωπα που έχει ανάγκη ιδιαίτερα η Θεσσαλονίκη». Δήλωσε μάλιστα ικανοποιημένος ικανοποιημένο από τη δέσμευση ότι «τα προβλήματα της πόλης μέσα από τη συνεργασία μας θα βρουν ευήκοα ώτα και τόσο στο επίπεδο του πρωθυπουργού όσο και των αρμόδιων υπουργών».

Παράλληλα συνεργάτες του κ. Αγγελούδη βρίσκονται καθημερινά στο δημαρχιακό μέγαρο, όπου και ενημερώνονται αναλυτικά από όλες τις Διευθύνσεις για συμβάσεις και έργα, έως ότου αναλάβει επίσημα τα ηνία του δήμου ο νέος δήμαρχος την 1η Ιανουαρίου.

Πηγή:voria.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial