Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία διανομής φυσικού αερίου “ΕΔΑ ΘΕΣΣ” με αφορμή την χθεσινή έντονη δυσοσμία που “έπνιξε” το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, μέχρι στιγμής οι έλεγχοι που έχουν διενεργηθεί από τα αρμόδια συνεργεία έχουν καταδείξει ότι η οσμή δεν σχετίζεται με δυσλειτουργία ή διαρροή από το Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε συνέχεια αναφορών που έχουν προκύψει σχετικά με οσμή στη πόλη της Θεσσαλονίκης, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής οι έλεγχοι που έχουν διενεργηθεί από τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας, έχουν καταδείξει ότι η οσμή δεν σχετίζεται με δυσλειτουργία ή διαρροή από το Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου.

Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εγγυάται την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου διανομής.

Για οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης η δυσλειτουργίας του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, οι πολίτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα επικοινωνίας για την Άμεση Επέμβαση της Εταιρείας: 10302 (24 ώρες το 24ωρο) και 800 11 87878″.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial