Ένα μέντιουμ άφησε άφωνους τους θεατές της τηλεοπτικής εκπομπής της ηθοποιού, όταν «κάλεσε» έναν συγγενή της, που η ίδια θεωρούσε νεκρό.

Πιο έκπληκτος από όλους, και από την ίδια την Μπάριμορ, θα πρέπει να αισθάνθηκε ο εν λόγω συγγενής, ένας 82χρονος κάτοικος Βοστόνης που χαίρει άκρας υγείας.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μέντιουμ, Anna Raimondi, δήλωσε ότι αισθανόταν την «παρουσία ενός δικαστή» στην ατμόσφαιρα.

Η Μπάριμορ ξέσπασε σε κλάματα, καθώς η σκέψη της πήγε στον David, έναν συγγενή του τέως συζύγου της, τον οποίο η ίδια θεωρούσε νεκρό.

Το μέντιουμ σχολίασε την αντίδρασή της λέγοντας: «Δεν έχει σημασία που δεν είστε πια μαζί [με τον σύζυγο], η αντίδρασή σου δείχνει ότι είσαι μέλος της οικογένειας [του]».

Μιλώντας εκ των υστέρων στο έντυπο Page Six, ο τέως σύζυγος της Μπάριμορ, Will, είπε: «Με την Ντρου διατηρούμε ακόμα μια πολύ καλή και φιλική σχέση και την υποστηρίζω σε ό, τι κάνει. Παρόλα αυτά, το στιγμιότυπο με το μέντιουμ ήταν απλά για γέλια, καθώς ο θείος μου, ο δικαστής David Kopelman, ζει και βασιλεύει».

Ο τέως σύζυγος της Μπάριμορ, ειδικός τέχνης στο επάγγελμα, προσέθεσε ακόμα: «Πρέπει να πω ότι εκπλήσσομαι που η Ντρου έδωσε βήμα σ’ ένα τέτοιο άτομο. Τα αυτοαποκαλούμενα μέντιουμ που εκμεταλλεύονται τα συναισθήματα ευάλωτων ατόμων […] θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κανένας από τους νεκρούς μου συγγενείς – που σίγουρα θα συμπαθούσαν την Ντρου αν την είχαν γνωρίσει- δεν θα εμφανιζόταν στην εκπομπή της χάρη σε ένα ανόητο τρικ».

Από την άλλη, ένας εκπρόσωπος Τύπου της ηθοποιού προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, εξηγώντας: «Ο παππούς του τέως συζύγου της ήταν επίσης δικαστής και δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή, ενώ ο δικαστής θείος του, ο David, ζει. Εκεί οφείλεται το μπέρδεμα».

Από το μέντιουμ ζητήθηκε επίσης να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Υπερασπιζόμενη τον εαυτό και το επάγγελμά της, η Anna Raimondi δήλωσε: «Εγώ διαισθάνθηκα την παρουσία ενός αποβιώσαντος δικαστή. Η Ντρου ανέφερε τον David. Εγώ μόνο για δικαστή μίλησα».

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial