«Ζαλίζει» ο λογαριασμός της ΔΕΗ που έλαβε μια επιχείρηση στην Κρήτη. Το αδιανόητο ποσό.

ΔΕΗ: Λογαριασμό ρεύματος που θυμίζει... τζόκερ έλαβε επιχείρηση στην Κρήτη

Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν φτάσει στα ύψη και πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή τους.

Ωστόσο, η περίπτωση μιας επιχείρησης στο Ηράκλειο της Κρήτης φαίνεται ότι ξεπερνά κάθε προηγούμενο, αφού το ποσό παραπέμπει περισσότερο σε κλήρωση του τζόκερ, παρά σε λογαριασμό ρεύματος.

Όπως αναφέρει το Neakriti.gr, ο πρώτος λογαριασμός που έλαβε η επιχείρηση τη χρεώνει με 1.529 ευρώ για 64 ημέρες. Το επόμενο ακριβώς δίμηνο, από Αύγουστο ως Οκτώβριο, και συγκεκριμένα για διάστημα 57 ημερών, ο λογαριασμός «εκτοξεύτηκε» στις 36.922 ευρώ, με κρατική επιδότηση πάνω από 23.000 ευρώ.

Αν συνυπολογιστεί ότι θεωρητικά δεν υπήρχε κρατική επιδότηση, το ποσό θα έφτανε κοντά τα 60.000 ευρώ! Έτσι, οι ιδιοκτήτες είτε θα πρέπει να αξιώσουν επανυπολογισμό, είτε να προσφύγουν στα δικαστήρια είτε να βάλουν «λουκέτο», προκειμένου να εξοφλήσουν το εξωφρενικό ποσό.

Εντωμεταξύ, και οι δύο λογαριασμοί διμήνου αναφέρουν ότι είναι εκκαθαριστικοί. Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι πρώτες απαντήσεις από τη ΔΕΗ είναι πως «δεν έχει κάνει λάθος».

Δείτε τον λογαριασμό της ΔΕΗ

ΔΕΗ, λογαριασμός ρεύματος, λογαριασμός, ρεύμα

Πηγή: ieidiseis.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial