Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 33χρονος αστυφύλακας, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ο κατηγορούμενος μπόντιμπίλντερ αρνείται τις κατηγορίες διακίνησης ενώ ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είχε υπογραμμίσει ότι πρόκειται για προσωπική χρήση και όχι εμπόριο.

Ο 34χρονος ειδικός φρουρός που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση δεν οδηγήθηκε στις φυλακές αλλά αφέθηκε ελεύθερος με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και 1.500 ευρώ εγγύηση.

Προσωρινά κρατούμενος και ο 33χρονος «γείτονας» του αστυνομικού ο οποίος φέρεται να προμήθευε ναρκωτικά.

«Σπρώχνει κόκα και μαύρο σε όλη την Αθήνα»

Οι αρχές παρακολουθούσαν τον αστυνομικό – bodybuilder επί έξι μήνες. Η έρευνα για τον εν λόγω αστυνομικό που έχει πάρει μέρος και σε βίντεο κλιπ του γνωστού τράπερ Snik αλλά έχει συμμετάσχει ως «πρωταγωνιστής» και στα επεισόδια που αμαύρωσαν τα μουσικά βραβεία MAD ξεκίνησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, από μια ανώνυμη καταγγελία.

Η ανώνυμη καταγγελία για τον αστυνομικό έγραφε: «Σπρώχνει κόκα και μαύρο σε όλη την Αθήνα. Είναι πίσω από trappers και είναι αυτός που τους προμηθεύει με ναρκωτικά».

Έτσι ξεκίνησε η έρευνα των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. για τον συνάδελφό τους και τελικά τον συνέλαβαν να πετά ένα σακουλάκι με ναρκωτικά μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Από την πλευρά του, πάντως, ο εν λόγω αστυνομικός αρνείται ότι είναι διακινητής ναρκωτικών. Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο αστυνομικός είπε: «Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τη σωματική διάπλαση, με το body building. Έχω κατέβει σε διάφορους αγώνες και έχω αρκετές διακρίσεις. Λόγω της έντονης αθλητικής μου δραστηριότητας, κάνω χρήση αναβολικών και για το λόγο αυτό, επειδή μου δημιουργούν ένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, κάνω περιστασιακά χρήση χασίς για να ηρεμώ και να κοιμάμαι».

Δηλαδή, ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι η ποσότητα χασίς που βρέθηκε στο σπίτι του είναι για προσωπική χρήση.

Πηγή: newsique.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial