Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον φόρεσε σε δεξίωση τιάρα που για πρώτη και τελευταία φορά χρησιμοποίησε η βασιλομήτωρ Ελισάβετ στον γάμο της, το ‘30.

Το βράδυ της Τρίτης 21/11 η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας παρέθεσε δεξίωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στον πρόεδρο της Κορέας, Γιουν Σουν Γιέο και την πρώτη κυρία της χώρας, Κιμ Κεόν Χι.

Στο white-tie event ήταν καλεσμένοι και άλλοι 170 άνθρωποι.

Τα βλέμματα κέρδισε η τιάρα που επέλεξε να φορέσει η Κέιτ Μίντλετον.

Κατ’ αρχάς, έκανε δημόσια εμφάνιση με τιάρα για μόλις τέταρτη φορά στην βασιλική της ζωή. Δεύτερον, διάλεξε την Strathmore Rose που δεν είχε αφήσει τον χώρο στον οποίον φυλάσσεται από τη δεκαετία του 1930.

Ανήκε στη βασιλομήτωρα Ελισάβετ.

Ήταν το δώρο των γονιών της, για το γάμο της με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο -εν συνεχεία βασιλιά Γεώργιο ΣΤ, πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ. Μετά την τελετή, ήταν μέρος της συλλογής με τα κοσμήματα της.

Όπως αναφέρει το Court Jeweller το όνομα του αξεσουάρ οφείλεται στον πατέρα της βασιλομήτωρος, κόμη του Στράθμορ και του Κίνγκχορν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγινε η δεύτερη που φόρεσε την θρυλική τιάρα, με την υπεύθυνη του Court Jeweller, Lauren Kiehna να λέει στο People  πως «η Κέιτ πάντα έλεγε ότι θα ήθελε να μιμηθεί τον βασιλικό ρόλο της Βασίλισσας Μητέρας. Το να φοράει τα κοσμήματά της είναι ένας σημαντικός συμβολισμός αυτής της συνέχειας».

Πηγή: news247.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial