Το χιούμορ ήταν πάντα μία εξαιρετική άμυνα

Το χιούμορ ως μηχανισμός άμυνας έχει βοηθήσει πάρα πολλούς. Επίσης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αν θες να εκνευρίσεις κάποιον. Μία ειρωνική χιουμοριστική ατάκα μπορεί να του κάνει μεγαλύτερη ζημιά και από τις ίδιες τις βόμβες. Ειδικά όταν μιλάμε για μία συνθήκη Δαβίδ-Γολιάθ όπως αυτή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Ειδικά όταν το χιούμορ το χρησιμοποιεί ο, θεωρητικά, ανίσχυρος τότε εμφανίζεται όλη η ευαλωτότητα του ισχυρού και καταρρίπτεται σε δευτερόλεπτα το σκληρό προσωπείο του.

Έτσι ένα βίντεο που δείχνει έναν γενναίο Ουκρανό να κοροϊδεύει ρωσικά στρατεύματα και να τους προσφέρει αν θέλουν κάποια βοήθεια «να τους πετάξει κάπου» ή «να τους ρυμουλκήσει πίσω στη Ρωσία» έχει γίνει viral.

«Να σας ρυμουλκήσω πίσω στη Ρωσία;»

https://twitter.com/aliostad/status/1497519061554630658?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497519061554630658%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fweird%2Farthro%2F8360420%2Frosiko-tank-emeine-apo-kafsima-kai-oukranos-trolarei-mipos-thes-na-se-petaxo-kapou

Ενώ η φυσική αντίδραση των περισσότερων ανθρώπων όταν βλέπουν ένα τανκ θα ήταν να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, το βίντεο δείχνει τον άνδρα να οδηγεί δίπλα του και να σταματά για να μιλήσει με τους επιβαίνοντες.

Οι μεταφράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τους στρατιώτες να λένε στον άνδρα ότι έχουν τελειώσει το βενζίνη και έχουν χαλάσει στο δρόμο.

Στη συνέχεια, ο άνδρας προσφέρεται να «τα ρυμουλκήσει πίσω στη Ρωσία», προκαλώντας τα γέλια των Ρώσων στρατιωτών.

Οι στρατιώτες ρωτούν τι λένε τα μέσα ενημέρωσης για την εισβολή, με τον οδηγό να λέει ότι η «Ουκρανία κερδίζει, οι Ρώσοι παραδίδονται».

Στη συνέχεια, ο άνδρας φεύγει, περνώντας ένα άλλο τανκ στο δρόμο του.

Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πολλά βίντεο που κοινοποιούνται στο διαδίκτυο και δείχνουν το θάρρος των Ουκρανών κατά τη διάρκεια της εισβολής. Ένα άλλο βίντεο που φαίνεται να δείχνει έναν Ουκρανό να προσπαθεί να σταματήσει μόνος του ένα κομβόι ρωσικών στρατιωτικών οχημάτων έχει επίσης γίνει viral.

Πηγή: newsbeast.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial