Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη στο Κιάτο με έναν άνδρα που έμπαινε κρυφά στο σπίτι της γειτόνισσάς του και της έκλεβε τα εσώρουχα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega η γυναίκα κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και ξεκίνησε μόνη της να ψάχνει τι συνέβαινε.

Την Τετάρτη τον τσάκωσε στο υπνοδωμάτιο της να της κλέβει τα εσώρουχα. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και η ίδια ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Σικυωνίων που εντόπισαν τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες.

Η Ανθή Βούλγαρη είπε ότι παλιότερα της είχε συμβεί το ίδιο. «Όταν είχα έρθει στην Αθήνα έμενα σε ένα ισόγειο στη Βούλα, ήταν ο διάδρομος ο κοινόχρηστος και το δικό μου το βεραντάκι. Πού να απλώσω η γυναίκα; Άρχισα να παρατηρώ ότι κάτι γίνεται. Με είχε πάει τρεις και μία. Πήρα την Αστυνομία. Λέω “γεια σας, μου κλέβουν τα εσώρουχα”. Έστειλαν οι άνθρωποι περιπολικό να δουν τι γίνεται. Μου τα έκλεβε ένας γείτονας» είπε η παρουσιάστρια. «Δεν έκανε και κανένα έγκλημα ο άνθρωπος, δύο εσώρουχα πήρε» είπε γελώντας ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Πηγή: newsique.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial