Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ο Χρήστος Δάντης της έκανε έκπληξη στο «Καλό Μεσημεράκι» – «Έφαγα τα μισά χρήματα που έβγαλα»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό μεσημεράκι» και εισέβαλε στο πλατό τραγουδώντας και χορεύοντας τσιφτετέλι!

Μάλιστα, λίγο πριν συνομιλήσει με τον Νίκο Μουτσινά, ο σύντροφός της Χρήστος Δάντης της έκανε έκπληξη στην τηλεφωνική γραμμή!

«Υπήρχε η συνωμοσιολογία ότι υπάρχει εκεί ο γνωστός που τα κανονίζει όλα με την Acun Media να κερδίσει το κορίτσι του. Γλίτωσε που δεν νίκησε το Survivor γιατί κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Είναι δική της απόφαση αν θα πάει στο All Star. Επειδή την ξέρω ότι είναι άκρως ανταγωνιστική και αγαπάει την άμυλα, ξέρω ότι της αρέσουν αυτά. Δεν θα την εμποδίσω πουθενά» είπε ο Χρήστος Δάντης.

«Όπως πέρασε ο καιρός, έφυγαν και τα λεφτά μου. Τα μισά μου έφυγαν. Σαν εμπειρία την έχω ολοκληρώσει με επιτυχία. Ήμουν από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Έχω ζήσει όλο το παιχνίδι. Για μένα όλο αυτό ήταν ένα μάθημα. Έμαθα ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις, τις γυναίκες τις υποβιβάζουν αλλά μια γυναίκα μπορεί να κάνει ό,τι κάνει και ένας άνδρας. Είμαι ικανή και να φτιάξω μια καλύβα και να πεινάσω» αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial