Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το ατύχημα του Χρήστου Δάντη και η αποβολή από το Survivor All Star – «Με πολέμησαν»

Δύο ημέρες μετά το ατύχημα του Χρήστου Δάντη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και την Ελένη Μουστάκη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε τόσο για την κατάσταση υγείας του συντρόφου της μετά την πτώση του από τη σκηνή που τραγουδούσε όσο και για την αποβολή της από το reality επιβίωσης.

«Εκτελώ χρέη νοσοκόμας για τον Χρήστο. Ταράχτηκα πάρα πολύ, δεν έχω κοιμηθεί. Όταν έπεσε μου είπε ότι πονάνε τα πλευρά του και τον ψηλάφισα. Έχει κάκωση στα πλευρά, θα το περάσει. Δεν ξέρω αν θα μπορεί να δουλέψει Παρασκευή και Σάββατο. Το 2023 πάει από το κακό στο χειρότερο για μένα, αλλά εντάξει» ανέφερε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ο Χρήστος με στήριξε όταν έγινε όλο το συμβάν με την επικοινωνία, με όλα αυτά που ζήτησε την άρση απορρήτου. Πώς να μην ταραχτεί; Αν όντως είχα κινητό, τον Χρήστο θα έπαιρνα τηλέφωνο. Για αυτό ταράχτηκε και σήκωσε τα χέρια ψηλά. Είμαι χαρούμενη που κάτι δεν με δέχτηκε. Ίσως να με πολέμησαν παραπάνω από όσο έπρεπε. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Η φετινή μου συμμετοχή στο Survivor μου άφησε πίκρα. Έχω ζητήσει από όσους με στηρίζουν να μου στέλνουν για το περσινό που φορούσα την μπλε μπαντάνα» τόνισε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial