Δημήτρης Λιγνάδης: Πορνογραφικό υλικό και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με ανήλικα στο κινητό του

Δημήτρης Λιγνάδης: Πορνογραφικό υλικό και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με ανήλικα στο κινητό του

Όσο η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη είναι σε εξέλιξη, μία νέα μήνυση φαίνεται πως θα κατατεθεί από τον δικηγόρο των θυμάτων εις βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Άννας Ζηρδέλη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, στο κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό. Λίγο μετά τη σύλληψη του σκηνοθέτη, είχε γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του, ενώ οι Αρχές είχαν κάνει «φύλλο και φτερό» τον υπολογιστή του.

Λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος του Alpha επανήλθε με νέες πληροφορίες για το πορνογραφικό υλικό που εντοπίστηκε στο κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Οι πληροφορίες είναι πολύ καλές. Αυτό που υπάρχει και δε μπορώ να σας πω με λεπτομέρεια γιατί είναι πρωί, υπάρχει φωτογραφικό υλικό και μηνύματα με ανήλικα. Στις φωτογραφίες φαίνεται και ο κ. Λιγνάδης. Στα μηνύματα υπάρχουν χαρακτηρισμοί έντονου ερωτικού περιεχομένου με άτομα που είναι ανήλικα. Είναι ακόμα και σήμερα ανήλικα. Τα μηνύματα και το πορνογραφικό υλικό υπάρχει» σημείωσε η Άννα Ζηρδέλη.

Πηγή: tlife.gr