Ευγενία Σαμαρά: Μαγεμένη από την Αφρική – Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της

Στην Αφρική βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Ευγενία Σαμαρά.

Η ηθοποιός που αγαπά τα ταξίδια, θέλησε λίγο καιρό πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Σασμός στην οποία πρωταγωνιστεί, επέλεξε με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη την Αφρική ως καλοκαιρινό προορισμό.

H Eυγενία Σαμαρά που διατηρεί το δικό της “ημερολόγιο” στο instagram έδειξε να ενθουσιάζεται από την πρώτη στιγμή με το μέρος ενώ οι φωτογραφίες που μοιράζεται καθημερινά με τους ακόλουθούς είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Η άμεση επαφή με τη φύση, τα ζώα αλλά και τους ντόπιους δείχνουν να την έχουν ενθουσιάσει. Το ίδιο και τα καταγάλανα νερά ενός μικρού νησιού που επισκέφθηκε. Βέβαια, η Ευγενία Σαμαρά δεν έχασε την ευκαιρία- όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτησή της – να μάθει και μερικές λέξεις στα σουαχίλι.

Σε μια από τις περιπέτειές της, η Ευγενία Σαμαρά έμαθε πως να σκαρφαλώνει στους φοίνικες καθώς και τον τρόπο να φτιάχνει ποτά μέσα σε καρύδες. Κάτι που φάνηκε να την ενθουσιάζει ιδιαίτερα.

Μέσα σε όσα ανακάλυψε η Ευγενία Σαμαρά στο ταξίδι της με τον Γιάννη Ποιμενίδη στην Αφρική, είναι και ένα εστιατόριο στο οποίο όπως έγραψε μπορείς να πας με τα πόδια και να φύγεις με… καραβάκι.

Βέβαια, αυτό που δε θα μπορούσε να λείπει από το ταξίδι της όμορφης ηθοποιού είναι η περιπλάνηση σε χωράφια γεμάτα από μπαχάρια αλλά και η μεταμόρφωση σε βασίλισσα της μητέρας φύσης.

Η επόμενη μέρα αυτής της περιπλάνησης περιελάμβανε κατάδυση και κολύμπι ανάμεσα στα πολύχρωμα και εντυπωσιακά ψάρια του Ωκεανού.

Και αμέσως μετά ακολούθησε μια βουτιά σε μια αυτοσχέδια πισίνα γεμάτη αστερίες ανάμεσα στους οποίους φωτογραφήθηκε η Ευγενία Σαμαρά.

Βέβαια, ταξίδι στην Αφρική χωρίς συνάντηση με μερικές μαϊμούδες δε γίνεται.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial