Για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα του Πρωινού. Ο παρουσιαστής, ο οποίος συνδεόταν με βαθιά φιλία με τον επιχειρηματία που πέθανε σε ηλικία 73 ετών, αποκάλυψε πληροφορίες για τους τελευταίους μήνες της ζωής του, την κηδεία αλλά και την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό: «Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, γιατί ο Στηβ Κακέτσης ήταν μόνο 73 ετών –και στα 73 πια ένας άνθρωπος είναι νεότατος- στενοχωριέσαι. Κι εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, γιατί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάναμε πολλή παρέα.

Έφυγε χθες το μεσημέρι. Πριν από έναν μήνα περίπου έπαθε ένα εγκεφαλικό. Ενημερώνεται ο κόσμος και τον μεταφέρουν στο Υγεία. Μπαίνοντας στην πόρτα του Υγεία, παθαίνει δεύτερο εγκεφαλικό. Κι ενώ το πρώτο εγκεφαλικό ήταν πιο ελαφρύ, και ο ίδιος ενημέρωσε ότι δεν ήταν καλά και έτσι τον πήγαν στο νοσοκομείο, με το που περνάει την πόρτα του νοσοκομείου παθαίνει το δεύτερο εγκεφαλικό. Εκεί τα πράγματα ήταν δύσκολα. Για μία εβδομάδα τον κράτησαν στο νοσοκομείο κι έκαναν ό,τι μπορούσαν. Είπαν στη συνέχεια ότι η υγεία του δεν κινδυνεύει ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Τα οικονομικά δεν θα τα πω εγώ γιατί αφορούν τις οικογένειες. Τον μετέφεραν σε άλλο ίδρυμα».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 22 Μαΐου. «Μάλλον τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία, ο γιος του δεν είναι στην Ελλάδα. Ο Μάκης ήταν στην Αμερική, εκεί όπου ασχολείται με τα οικονομικά και έχει μία ωραία οικογένεια. Είναι ο γιος που απέκτησε με την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έχουμε περάσει μέρες και νύχτες μαζί να μου εξομολογείται τον έρωτά του για την Κατιάνα Μπαλανίκα και την Άντζελα Δημητρίου. Τους έζησα και πολύ μαζί με την τελευταία του σύντροφο, την Αννίτα».

Όπως είπε ο παρουσιαστής, οι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα του όταν ήταν στις δόξες του τον εγκατέλειψαν, ωστόσο η Κατιάνα Μπαλανίκα βρισκόταν εκεί. «Πούλησε το σκάφος του, πούλησε τη μεζονέτα του στον Άλιμο. Πολλοί λίγοι άνθρωποι ήταν στο πλευρό του και παρότι είχαν χωρίσει με την Κατιάνα Μπαλανίκα, εκείνη ήταν στο πλευρό του με την Αννίτα».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial