Ο Σταύρος Σβήγκος ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι απάντησε για την φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram από φωτογράφιση και τις ερωτήσεις που δέχθηκε.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την απορία του για τον ντόρο που έγινε με αυτήν την φωτογραφία: «Γιατί φάνηκε παράξενο σε κάποιους η δήλωσή σου ότι έχεις συμφιλιωθεί με τη θηλυκή σου πλευρά; Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά».

«Καταλαβαίνεις ότι είναι και λίγο ψωνίστικη. Με ρώτησαν για την φωτογραφία κι είπα με χιούμορ, αλλά είναι κι αλήθεια «α συμφιλιώθηκα με την θηλυκή μου πλευρά». Ότι έβαλα γυαλιά, που μοιάζουν πιο πολύ γυναικεία και μια πετσέτα στο κεφάλι. Η φωτογραφία δεν κρύβει κανένα μήνυμα και δεν υπάρχει καμία σκέψη από πίσω. Το είπα και προβοκατόρικα για το κακό που έχουν κάνει τόσα χρόνια οι γενιές που προωθούσαν την ματσίλα και τον βαρβάτο άντρα και δεν κοιτούσαμε τις ευαισθησίες μας» σχολίασε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Ένας άνθρωπος που καταλήγει από το να δέρνει την γυναίκα του μέχρι το οτιδήποτε , είναι ο πιο φοβισμένος από όλους κι αυτός που έχει χάσει τον έλεγχο. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να κοπεί. Ήθελα να θίξω το θέμα του σεβασμού του ανδρικού στο γυναικείο φύλο. Πιστεύω και στη ισότητα 100% και δεν θα πω ότι μια γυναίκα είναι πιο πάνω από εμένα, ούτε εγώ πιο πάνω από εκείνη» σημείωσε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα. Το θέλω πάρα πολύ. Θα ήθελα κι εγώ να τη ζήσω αυτή τη φάση» σχολίασε στο τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε όλα όσα είπε:

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial