Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η μητρότητα, οι στιγμές με τον γιο της και τα κιλά που έχασε 40 μέρες μετά τη γέννα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα, ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του γιου της.

Στις 3 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε η ευχάριστη είδηση για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και από εκείνη τη στιγμή η παρουσιάστρια είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά.

«Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του μαιευτήρα της.

Στις 7 Ιανουαρίου η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να βρίσκεται στο πλευρό της.

«Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Τα κιλά της εγκυμοσύνης και η αλλαγή στην εμφάνισή της

Αμέσως μετά την επιστροφή από το μαιευτήριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκίνησε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως επισκέπτεται εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής. 

Μέσα σε 40 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να χάσει συνολικά 16 κιλά, όπως και ανέφερε σε μια από τις αναρτήσεις της.

Αριστερά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ένατο μήνα              Δεξιά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 40 μέρες μετά τη γέννα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:  «Η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και στο μετά»

Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του μωρού της, η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram φωτογραφία από το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας τη δική της εξομολόγηση για την περίοδο στην αρχή της εγκυμοσύνης της.

«Mια αναδρομή στο χρόνο… Σε μια από τις ομορφότερες στιγμές… στο καλοκαίρι μας πριν σε γνωρίσω. Όταν σε αισθανόμουν μέσα μου και αν όχι καμιά φορά τρέλαινα το γιατρό μου με τις αδικαιολόγητες επισκέψεις μου έστω για να σε ακούσω. Η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και στο μετά! Το μετά θα το ανακαλύψουμε παρέα» εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Μετά τον πολιτικό της γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του γιου της. 

Λίγες μέρες πριν μπει στο μαιευτήριο να γεννήσει η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από το δωμάτιο με animals theme, έτοιμη να υποδεχτεί τον γιο της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Οι πρώτες βόλτες με τον γιο της

Η παρουσιάστρια, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, πήραν την ευχή από την εκκλησία για τις 40 μέρες από τη γέννηση του γιου της.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία από την βόλτα με τον γιο της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει πλέον τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα.

Στο πλευρό της διαρκώς ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με τον οποίο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 2/10/22 λίγο πριν γεννηθεί ο καρπός του έρωτά τους.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial