Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα, στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και στις δύο κόρες τους, Σοφία και Δάφνη.

Πώς έχει θωρακίσει τις κόρες του κατά των στερεοτύπων και της πατριαρχείας; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό το κομμάτι έχει παίξει η μητέρα τους. Η Μαρέβα είναι μία εξαιρετικά δυναμική γυναίκα, μία αυτόνομη γυναίκα που πατάει γερά στα πόδια της, μία γυναίκα που πρώτα και πάνω από όλα έμαθε στα κορίτσια της να διεκδικούν, να μπορούν να στέκονται με αυτοπεποίθηση απέναντι σε οποιαδήποτε δυσκολία τους τύχει στη ζωή τους.

Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος, γιατί έχω δύο κορίτσια με μεγάλη αυτοπεποίθηση και να δουλεύουν σκληρά για το μέλλον που οραματίζονται και θέλουν να διαμορφώσουν οι ίδιες για τους εαυτούς τους. Είμαι πολύ περήφανος για τα τρία μου παιδιά. Τα κορίτσια είναι σύγχρονα με πολλές ευαισθησίες και πρώτα και πάνω από όλα είναι άνθρωποι. Είναι κορίτσια που νοιάζονται για τον άνθρωπο γύρω τους που πονάει, είναι κορίτσια που βοηθούν.

Το μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε ως γονείς στα παιδιά μας ήταν ότι είναι προνομιούχα παιδιά, τους έδωσε ο Θεός πολλά χαρίσματα και μεγαλώνουν σε μία οικογένεια με πολλά εφόδια, να σκεφτούν τι πρέπει να επιστρέψουν στην κοινωνία και πώς μπορούν να είναι επιτυχημένοι και χρήσιμοι άνθρωποι για την κοινωνία».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial