Την έντονη ενόχληση της Νόνης Δούνια για τον χαρακτηρισμό «celebrity» κατά την περίοδο της ενασχόλησής της με την πολιτική σχολίασε η πρωινή παρέα του Happy Day.

Η Νόνη Δούνια μετά από την ανάρτηση – ξέσπασμα στα social media μίλησε στις κάμερες, εκφράζοντας ξανά την ενόχλησή της, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να τοποθετείται στον αέρα του Alpha.

«Θέλω να πω ότι κι εμείς σαν εκπομπή την συμπεριλάβαμε σε ένα βίντεο με τους celebritites, αλλά αυτό βρε Νόνη μου επειδή – είδα ότι θύμωσε – δεν έγινε με κακή πρόθεση. Είναι μια όμορφη αναγνωρίσιμη γυναίκα που μέσα από τον χώρο του modeling έγινε και celebrity, δεν νομίζω ότι το έγραψε κάποιος για να την υποβαθμίσει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Η Νόνη Δούνια είναι ένα κορίτσι, μάνα, επαγγελματίας  γυναίκα.  Έβγαλε χρήματα από τη δουλειά της, κόλλησε ένσημα. Μακάρι όλοι που βρίσκονται στο πολιτικό σκηνικό να μην περίμεναν μόνο το επώνυμο», ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Καταλαβαίνω την πικρία της. Όταν έχεις γυρίσει σελίδα στη ζωή σου και έχεις δείξει και κάποια άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς σου, μπορεί να σε πληγώνουν κάποια πράγματα», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις η Νόνη Δούνια είπε σχετικά με την ανάρτησή της για τον όρο celebrity: «Δεν θα συνεχίσω τις δηλώσεις μου πάνω σε αυτό. Τοποθετήθηκα δημοσίως, οπότε μένω στην ανάρτησή μου. Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε» και στην επόμενη ερώτηση που της έγινε για το συγκεκριμένο θέμα, αντέδρασε στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Πάλι συνεχίζετε να με ρωτάτε κάτι το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial