Η Δανάη Μπάρκα έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της που είχε γενέθλια την Τετάρτη

Συγκινητική ανάρτηση Μπάρκα: «Σε παρακαλώ να υπάρχεις να μεγαλώσεις και τα δικά μου παιδιά»

Μια συγκινητική ανάρτηση για ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της έκανε στα social media η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του Mega είχε μεγάλη χαρά καθώς ήταν τα γενέθλια της γιαγιάς της, που της έχει μεγάλη αδυναμία. Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή τα γενέθλια της γιαγιάς Τούλας συγκινεί μιλώντας για τον άνθρωπο που της δίδαξε «τι θα πει αγάπη».

Δείτε τι έγραψε η Δανάη Μπάρκα

«Σήμερα γιορτάζουμε τα γενέθλια της. Σήμερα γιορτάζει ο άνθρωπος που το σπίτι του ήταν -και παραμένει- ανοιχτό για όλο τον κόσμο 24 ώρες το 24ωρο. Γιορτάζει ο άνθρωπος που στα 17 έφυγε για την Αφρική χωρίς να ξέρει τη γλώσσα και κανέναν εκεί και κατάφερε να μεγαλώσει την οικογένεια της και να βοηθήσει κι άλλες τόσες οικογενειες να τα καταφέρουν. Ο ανθρωπος που μεγάλωσε 10 εγγόνια και μαγείρευε για 20 άτομα κάθε μέρα με όλη της την καρδιά κι άφηνε απ’ έξω πάντα φαΐ για όλους και για κάθε ζωάκι της γειτονιάς.

Γιορτάζει ο άνθρωπος που έχει αντέξει όσα κανείς άλλος δεν θα άντεχε και το χαμόγελο της δεν σβήνει ποτέ. Γιορτάζει η γιαγιά μου που την ευχή της, την στέλνει σε κάθε άνθρωπο και η αγκαλιά της είναι εκεί για όλους. Γιορτάζει η αγάπη μου που όταν ακούει κάποιον να μιλάει άσχημα για εμένα με παίρνει κλαίγοντας και μου λέει “καλα Δαναη μου, οικογένεια δεν έχουν να τους πουν ότι δεν πρέπει να προσβάλλουμε κανέναν; Κρίμα παιδι μου” κι όταν της λέω “Ε γιαγιά, κι αυτό δουλειά είναι. Καμία φορά γίνεται επίτηδες” απαντάει “Πωπω Παναγία μου, να μην αξιώσει κανέναν ο Θεος να πληρώνεται για να κακολογεί άλλους ανθρώπους. Η κακιά γυρνάει εκεί που ξεκινάει. Η ζωή μας πρέπει να είναι γεμάτη ευγένεια και καλοσύνη”.

Γιορτάζει αυτή η γυναίκα που οποίος δεν έχει γιαγιά ή παππού τον αναγκάζει να την αποκαλεί “γιαγιά” και να πηγαίνει να τρώει σπιτι της για να νιώθει θαλπωρή. Η γιαγιά μου, η πιο ομορφη αγκαλιά σε όλο τον πλανήτη. Που αγαπάει τους πάντες, που φροντίζει για όλους, που αγχώνεται για τα παιδιά σ’ όλο τον κόσμο, που κλαίει με το παραμικρό, που βγαίνει στην πλατεία τα απογεύματα και γίνεται πάρτυ, η γιαγιά μου που την βλέπεις κι ανοίγει η ψυχή σου.

“Γιαγιά, το σ’ αγαπάω είναι τοσο μικρό για να περιγράψει αυτά που νιώθω για σένα που αλήθεια θα σε αδικήσω αν στο πω”. Γιαγιά μου, αν η αγάπη είχε εικόνα για μένα θα ήσουν εσύ. Σ’ ευχαριστώ που υπήρξες, υπάρχεις και παρακαλάω να υπάρχεις να μεγαλώσεις και τα δικά μου παιδιά να μάθουν τι σημαίνει νοιάξιμο και ξεγνοιασιά. Χρόνια πολλά. Σ’ ευχαριστώ που με μαθαίνεις τι θα πει αγάπη κάθε μέρα», ανέφερε η χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: in.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial