Η Ελένη Χρονοπούλου, δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να είναι η γυναίκα που έκανε καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Αλέξης Γεωργούλης υπέβαλε αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και παραίτησης του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο ηθοποιός – Ευρωβουλευτής είχε υποδεχτεί την Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day στο Ευρωκοινοβούλιο σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε  τοποθετηθεί και για την κακοποίηση στον χώρο εργασίας. 

«Αυτό που θα ήθελα στα δύο χρόνια που υπολείπονται, κάποια συγκεκριμένα πράγματα να μπορέσω να τα ολοκληρώσω. Παράδειγμα την κακοποίηση στους χώρους Πολιτισμού. Ζήτησα από την επιτροπή cult να μαζέψουμε ανθρώπους από την κοινωνία των πολιτών, να κάνουμε μία συζήτηση και να μιλήσουμε πάνω στο θέμα αυτό. 

Δεν έχω υπάρξει παρών σε κάποιο τέτοιο περιστατικό. Έτσι όπως ξέρω τον χώρο, κάποιος μπορεί να σου κάνει τη ζωή δύσκολη στο όνομα της καλής επίδοσης», δήλωνε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial