«Ιδιωτικά μπορεί και να έκλαψα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για την τραγωδία στα Τέμπη – «Ήθελα να εκτεθώ στις σκληρές ερωτήσεις ενός νέου κοριτσιού», είπε για τη συνέντευξη στη Νεφέλη Μεγκ

«Αισθάνθηκα μεγάλη πίεση και ιδιωτικά μπορεί και να έκλαψα και άφησα τα αισθήματά μου όχι να κυριαρχήσουν στην λογική μου». Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», για την τραγωδία στα Τέμπη. «Πρέπει να εκφράσω τα συναισθήματά μου αλλά πρέπει και να διαχειριστώ την κρίση. Πρέπει την συναισθηματική φόρτιση να την διαχειριστώ με γόνιμο και δημιουργικό τρόπο», τόνισε ο ίδιος.

«Πες μου τι θα κάνεις για να μην ξαναγίνει αυτό, μου λένε τα παιδιά μου», είπε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι αισθάνεται βαριά ευθύνη για ό, τι συνέβη. Μιλώντας για τη συνέντευξη στη Νεφέλη Μεγκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Ήθελα να εκτεθώ στις σκληρές ερωτήσεις ενός νέου κοριτσιού. Τις ίδιες ερωτήσεις μου κάνουν ο γιος και η κόρη μου είναι πολλές φορές πολύ ωμές».

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι ακούει πολύ τα παιδιά του. «Το κάθε παιδί μου έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και τα ακούω και έρχονται με ιδέες και προτάσεις. Η κόρη μου που ασχολείται με θέματα δημόσιας υγείας μου μίλησε για τον κύκλο των γυναικών και της εμμηνόπαυσης και σε έναν χώρο που ανδροκρατείται δεν τα σκεφτόμαστε. Και όπως είπε του ζήτησε να κάνει κάτι γι’ αυτό και θα κάνουμε κάτι. Οι γυναίκες έχουν κάθε μήνα ένα πρόσθετο κόστος λόγω της εμμήνου ρύσης. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό;».

Πηγή: reader.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial