Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Μιχάλη Ροδόπουλο έδωσε η Νόνη Δούνια, η οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά για έναν stalker που την ταλαιπωρεί εδώ και ένα χρόνο.

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξει για να υπάρξει ένα αδιαπέραστο δίχτυ προστασίας στα όλο και αυξανόμενα ενήλικα και ανήλικα θύματα έμφυλης βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης;

Επιβάλλεται ένα πιο αυστηρό πλαίσιο συνεπειών, να τιμωρούνται με πολύ διαφορετικό τρόπο όσοι τελούν τέτοιες πράξεις. Το δικαστικό σύστημα είναι πάρα πολύ αργό, μια υπόθεση καθυστερεί να πάρει τον δρόμο της. Έχω κι εγώ μια αντίστοιχη περίπτωση με έναν stalker εδώ και έναν χρόνο. Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Έχω κάνει τις κατάλληλες κινήσεις, παρ’ όλα αυτά η υπόθεση έχει πάρει δύο αναβολές.

Θα περάσει ένας χρόνος μέχρι να εκδικαστεί. Αυτός ο τύπος με κυνηγάει παντού, μέχρι στη μητέρα μου στις Σπέτσες έχει πάει και έχει ρωτήσει. Αναρτά στα social media φωτογραφίες-κολάζ με μένα δίπλα, γράφει σχόλια υβριστικά, σεξιστικά, μέχρι που προσπάθησε ένα βράδυ στη γειτονιά μου να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού για να μπει μέσα.

Έχεις πει και το επιβεβαιώνω ότι είσαι αφοπλιστικά ειλικρινής, κάτι που δεν ταιριάζει με το στερεότυπο του πολιτικού που λέει ψέματα.

Δεν έχω πει ποτέ ψέματα. Ποτέ δεν έχω υποσχεθεί ότι θα λύσω κάτι, έχω όμως υποσχεθεί, που είναι και η αλήθεια, ότι θα προσπαθήσω να το λύσω.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial