20.000 ο αριθμός των φετινών συμμετοχών

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος δρόμος (ώρα 19:30) καθώς επίσης και οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα 18:00), 5.000μ. (ώρα 21:30) και του Ενός Μιλίου κοινωνικής προσφοράς (ώρα 18:05), σε απολύτως επίπεδες, παραθαλάσσιες διαδρομές που διασχίζουν το όμορφο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη των χιλιάδων θεατών υπόσχονται μια μοναδική αγωνιστική δρομική εμπειρία.

Ο Νυχτερινός Σκακιστικός Μαραθώνιος, η Μουσική Συναυλία – έκπληξη, το Street HalfMarathon Night Party αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος καθώς και οι εκδηλώσεις των Χορηγών στο Χορηγικό Χωριό ολοκληρώνουν την αξέχαστη εμπειρία των συμμετεχόντων και καθιερώνουν τον “Νυχτερινό” της Θεσσαλονίκης στα κορυφαία αθλητικά, κοινωνικά και πολιτιστικά γεγονότα της χώρας, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου με την Επίσημη Συνέντευξη Τύπου που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όσοι έχουν απολαύσει τον «Νυχτερινό» τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και εκείνοι που φέτος θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά, μπορούν να αρχίσουν «προθέρμανση» και να αντλήσουν έμπνευση, από το τηλεοπτικό σποτ που ετοίμασαν οι διοργανωτές και το οποίο μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο στο YouTube:

Πηγή: thessnews.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial