Ανακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητά της εντός των επομένων ημερών- Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη στελεχών της κεντροαριστεράς στην περιοχή

Ο κύβος ερρίφθη: Υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς η Χρύσα Αράπογλου

Η Χρύσα Αράπογλου θα είναι υποψήφια δήμαρχος που θα στηρίξει η κεντροαριστερά για το δήμο της Καλαμαριάς απέναντι στον σημερινό δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Δαρδαμανέλη, που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Η σχετική απόφαση ελήφθη ομόφωνα σε συνάντηση δεκάδων δημοτικών συμβούλων, νυν και πρώην του δήμου Καλαμαριάς αλλά και γνωστών και επώνυμων στελεχών της κεντροαριστεράς που κατοικοεδρεύουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς, Γιώργου Τελίδη ο οποίος είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την δημαρχία της Καλαμαριάς, ωστόσο αποσύρθηκε για προσωπικούς, επαγγελματικούς και άλλους λόγους που θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος ωστόσο αναμένεται να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό που θα συγκροτήσει η Χρύσα Αράπογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr και άλλοι έθεσαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της προσπάθειας για τη νίκη της δημοκρατικής παράταξης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι επίσημες σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες με κάλεσμα της κ. Αράπογλου για συμμετοχή στην προσπάθεια.

Η απόφαση Αράπογλου να διεκδικήσει τον δήμο της Καλαμαριάς, μια περιοχή την οποία υπηρέτησε και στο παρελθόν από τη θέση της δημοτικής συμβούλου και της αντιδημάρχου επι δημαρχίας του αείμνηστου Θρασυβούλου Λαζαριδη, αλλάζει τα σημερινά δεδομένα, με την μάχη να αναμένεται σκληρή και αμφίρροπη.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η αναμέτρηση και η προεκλογική περίοδος στην Καλαμαριά θα έχουν ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς πως πλην του Γιάννη Δαρδαμανέλη έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα οι κκ. Χρ. Βάρδας, Αρ. Τεμεκενίδης και Ματθ. Αμπατζίδης.

Πηγή: makthes.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial