Μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι παλιού τρένου διέμεναν πατέρας και γιος από την Αλβανία, το οποίο βρισκόταν σε κτήμα στην περιοχή της Θέρμης. Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των δύο ανδρών μικορδέμα κάνναβης.

Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης στο βαγόνι που διέμεναν ο 63χρονος και ο 25χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο γυάλινα βάζα που περιείχαν συνολικά 222,51 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και άγνωστη μπλε κρυσταλλική ουσία συνολικού βάρους 653 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον πατέρα και τον γιο για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.:

Στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης συνέλαβαν, βραδινές ώρες χθες (31-05-2023), δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 63 (πατέρας) και 25 (υιός) ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν να διαμένουν σε εγκαταλειμμένο παλαιό βαγόνι εντός κτήματος σε περιοχή της Θέρμης και συνελήφθησαν, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρόδεμα κάνναβης.

Σε έρευνα, που ακολούθησε στο βαγόνι βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν δύο (2) γυάλινα βάζα που περιείχαν συνολικά (222,51) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και άγνωστη μπλε κρυσταλλική ουσία συνολικού βάρους (653) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial