Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της καταγγελίας της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βαριά ποινικά αδικήματα. Όπως έγινε γνωστό, η καταγγελία είχε υποβληθεί το 2020.

Άνθρωποι που γνωρίζουν τον Αλέξη Γεωργούλη και έχουν συνεργαστεί μαζί του δυσκολεύονται να πιστέψουν τα όσα του καταλογίζονται ενώ ο ίδιος μέσω των δικηγόρων του αρνείται κάθε κατηγορία.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Έλενα Ασημακοπούλου η οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί του στην τηλεοπτική σειρά “Ένας μήνας” στο Mega. Στην επικοινωνία μας, η Έλενα Ασημακοπούλου αναφέρει πως οι μνήμες που έχει από τη συνεργασία με τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και τις μετέπειτα συναντήσεις του μόνο ευχάριστες είναι και γι’ αυτό όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες της προκαλούν θλίψη. 

«Έχω συνεργαστεί άψογα με τον Αλέξη πριν χρόνια! Δεν είχε ποτέ κακή συμπεριφορά ούτε σε εμένα ούτε στους συνεργάτες του…. Εγώ ξεκινούσα τότε την καριέρα μου ως ηθοποιός και μόνο δοτικότητα και ευγένεια από εκείνον έχω να θυμάμαι…. Και όσες φορές τον συνάντησα ξανά από τότε πάντα το ίδιο ευγενικός ήταν! Λυπάμαι πολύ για όσα ακούγονται και γράφονται. Εγώ δεν έχω γνωρίσει αυτό τον Αλέξη….» μας είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Απόσπασμα από τη σειρά “Ένας μήνας και κάτι”

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial