Από το ύψος της συμβολής της Λ. Αλεξάνδρου με την οδό Παρασκευοπούλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Συνδίκα σήμερα οι εργασίες

Εργασίες διαγράμμισης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου του δήμου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, σύμφωνα με τη ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες θα γίνουν κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα:

– Την Τρίτη (17/10/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις τρεις αριστερές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων) της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Παρασκευοπούλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Συνδίκα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου θα διεξάγεται κανονικά από τις τρεις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων).

– Την Τετάρτη (18/10/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις τρεις (03) δεξιές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων) της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Παρασκευοπούλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Συνδίκα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου θα διεξάγεται κανονικά από τις τρεις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων).

Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων στις κάθετες οδούς της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου που συμβάλουν στην ζώνη των εργασιών θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Πηγή: voria.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial