Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ΕΠΟ για το νέο του συμβόλαιο. Η συνάντηση της Πέμπτης και τι αναφέρει η θέση της Ομοσπονδίας.

Ουσιαστικά ήταν μία συνάντηση από την Τετάρτη που… κλείδωσε τη συμφωνία και μία ακόμα που έγινε την Πέμπτη με την πλευρά του έμπειρου προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (η μία ήταν με τους αρμόδιους του αγωνιστικού τμήματος και η άλλη με διοικητικά στελέχη της Ομοσπονδίας). Το νέο συμβόλαιο θα κρατήσει τον Τζον Φαν’τ Σχιπ και το επιτελείο του στην Εθνική έως το 2024 ενώ ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από το 2019 με 24 ματς όπου έχει 11 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της πάντως αναφέρει πως σχετικά με την παρουσία Φαν’τ Σχιπ στα γραφεία της ΕΠΟ το ζητούμενο είναι ότι η ομάδα επικεντρώνεται στους αγώνες με Ισπανία και Κόσοβο. Επίσης πως υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για το νέο συμβόλαιο, πλην όμως η συζήτηση και η τελική απόφαση θα προκύψουν μετά τα δύο ματς με Ισπανία και Κόσοβο.

Πηγή: gazzetta.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial