Το σφυρί θα χτυπήσει για δυο ξενοδοχεία στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής – Ποιες οι τιμές εκκίνησης

Μπορεί ο τουρισμός να επιδίδεται σε σπριντ και να ετοιμάζεται για νέα ρεκόρ δημιουργώντας αισιοδοξία στους ανθρώπους του κλάδου, μπορεί οι αναπτύξεις ξενοδοχείων να συνεχίζονται, ωστόσο δεν λείπουν και οι περιπτώσεις  καταλυμάτων και δη στη δημοφιλή Χαλκιδική που οδηγούνται το επόμενο διάστημα στο τέλος εποχής τους, καθώς αναμένεται να ηχήσει για αυτά το ηλεκτρονικό σφυρί.

Ο λόγος για δυο ξενοδοχεία, το ένα εξ αυτών το «Ιόλη» στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής είναι …πρωτοεμφανιζόμενο στην ηλεκτρονική σελίδα πλειστηριασμών eauction, ενώ το έτερο το Lesse Hotel, στη Χανιώτη, έχει βγει σε πλειστηριασμό κατά το πρόσφατο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα και τώρα επανέρχεται με μειωμένη, ωστόσο, τιμή εκκίνησης.

Το «Ιόλη» στο Πευκοχώρι

Σε οικόπεδο έκτασης 6.348,26 τμ έχει ανεγερθεί η ξενοδοχειακή μονάδα «Ιόλη», που αποτελείται από πέντε τριώροφα και δυο διώροφα κτήρια. Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου, με επισπεύδουσα την Intrum Hellas και τιμή πρώτης προσφοράς τα 2,46 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την εκτιμητική έκθεση, η ξενοδοχειακή μονάδα, τρίτης κατηγορίας, έχει ανεγερθεί σε γήπεδο εντός του οικισμού του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής και βρίσκεται στα δεξιά της κεντρικής δημοτικής οδού με κατεύθυνση προς Παλιούρι.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από:

-Κτήριο Α: Τριώροφο κτήριο συνολικού εμβαδού 406,35 τ.μ. το οποίο περιλαμβάνει τους κοινόχρηστους χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας.

-Κτήριο Β: Τριώροφο κτήριο συνολικού εμβαδού 716,32 τ.μ. το οποίο περιλαμβάνει 12 τρίκλινα και 3 δίκλινα δωμάτια.

-Κτήριο Γ: Τριώροφο κτήριο συνολικού εμβαδού 1.266,52 τ.μ. που περιλαμβάνει 30 δίκλινα δωμάτια.

-Κτήριο Δ : Τριώροφο κτήριο συνολικού εμβαδού 1.012,64 τ.μ. με 24 δίκλινα δωμάτια.

-Κτήριο Ε: Τριώροφο κτήριο συνολικού εμβαδού 283,20 τ.μ. με 6 δίκλινα δωμάτια.

-Κτήριο ΣΤ : Πρόκειται για δύο διώροφα κτήρια με υπόγειο συνολικού εμβαδού 1.186,24 τ.μ. τα οποία περιλαμβάνουν 16 τρίκλινα δωμάτια.

Σημειώνεται πως τα κτήρια έχουν κατασκευαστεί με φέροντα σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα, τοιχοποιίες από πλινθοδομή και ξύλινες στέγες με επικάλυψη κεραμίδια, ενώ τα κουφώματα είναι ξύλινα με μονούς υαλοπίνακες. Ακόμη, στον περιβάλλοντα χώρο του οικοπέδου υπάρχει πισίνα εμβαδού 230 τ.μ. με pool bar.

Στο σφυρί εκ νέου το «Lesse Hotel»

Άγονος ήταν ο πλειστηριασμός του Ιουλίου για το ξενοδοχείο «Lesse Hotel» στη Χαλκιδική, που στρεφόταν κατά της «Τουριστικές Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Λεσσέ», με τιμή πρώτης προσφοράς 4,2 εκατ. ευρώ. Έτσι, για το ξενοδοχείο έχει προγραμματιστεί επαναληπτικό σφυρί την 1η Νοεμβρίου, με τιμή εκκίνησης τα 2, 73 εκατ. ευρώ.

Ο πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την Do Value Greece, αφορά συγκεκριμένα έναν αγρό κείμενο στη θέση «Αμπαρίτσα», στην περιοχή Χανιώτη, έκτασης 6.175 τ.μ., και έναν αγρό κείμενο στην ίδια θέση, έκτασης, 3.300 τ.μ. Οι δύο παραπάνω αγροί, καθώς είναι συνεχόμενοι, αποτελούν έναν ενιαίο αγρό, εκτάσεως 9.475 τ.μ. Επί του ως άνω ενιαίου αγρού έχει κτιστεί η ξενοδοχειακή μονάδα με την επωνυμία «Lesse Hotel».

Η μονάδα είναι 4 αστέρων και αποτελείται από πέντε κτήρια.

Ο περιβάλλων χώρος έχει τυπικές διαμορφώσεις που περιλαμβάνουν περίφραξη με τοιχίο και μεταλλικό κιγκλίδωμα, δαπεδοστρώσεις και διαμορφώσεις με κυβόλιθους και σταμπωτά δάπεδα, φυτεύσεις καθώς και πισίνα επιφάνειας 350 τ.μ.

Πηγή: voria.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial