Αλλάζουν τα δρομολόγια σε οκτώ λεωφορειακές γραμμές – Πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες της ΕΥΑΘ

Συνεχίζονται τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά, όμως, λόγω των εργασιών αντικατάστασης παλαιού αγωγού αποχέτευσης που πραγματοποιούνται από την ΕΥΑΘ.

Τα συνεργεία από χθες μετατοπίστηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, με αποτέλεσμα να κλείσει η Ίωνος Δραγούμη από το ύψος της οδού Τσιμισκή έως τη Λεωφόρο Νίκης.

Λόγω των εργασιών τα λεωφορεία που είτε τερματίζουν τα δρομολόγιά τους στην πλατεία Ελευθερίας, είτε περνούν από το σημείο, αλλάζουν δρομολόγιο. Πρόκειται για τις γραμμές 5, 6, 33, 35, 24, 25, 26 και 12. Έτσι, τα λεωφορεία των παραπάνω γραμμών, αντί να συνεχίσουν προς την Πλατεία Ελευθερίας, είτε συνεχίζουν προς Τσιμισκή/Πολυτεχνείου είτε, κατεβαίνοντας από Δραγούμη, στρίβουν προς Τσιμισκή/Πολυτεχνείου, για να συνεχίσουν προς Σαλαμίνος και Κουντρουριώτου, να ανέβουν μετά στη Βενιζέλου και στη συνέχεια να κατευθυνθούν προς Μητροπόλεως.

Να σημειωθεί ότι οι επιβάτες των συγκεκριμένων λεωφορειακών γραμμών δεν ήταν ενήμεροι για την αλλαγή στο δρομολόγιο. Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, πριν την έναρξη των εργασιών συνολικά για το έργο είχαν ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ενώ είχαν ληφθεί και όλες οι σχετικές αδειοδοτήσεις.

Πηγή: voria.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial