Φρικτό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 55χρονος διανομέας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 15:30. Το «παπάκι» που οδηγούσε ο άτυχος άντρας, συγκρούστηκε με λεωφορείο της πολεμικής αεροπορίας, στην οδό Τσιμισκή λίγο πριν το ύψος της Αγίας Σοφίας.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το λεωφορείο κινούνταν στη λεωφορειολωρίδα στην οδό Τσιμισκή.

Ο οδηγός του δικύκλου επιχείρησε να προσπεράσει από αριστερά το λεωφορείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο χτύπησε με ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα. Έπειτα χτύπησε στο λεωφορείο, με συνέπεια ο δικυκλιστής να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί κυριολεκτικά κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου. Ο θάνατος του δικυκλιστή ήταν ακαριαίος αφού οι ρόδες του λεωφορείου πέρασαν πάνω από το κεφάλι του.

«Ακούσαμε ένα μπαμ και βγήκαμε. Είδαμε τον οδηγό κάτω αναίσθητο και τα αίματα. Μας είπαν ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πήγε να κάνει προσπέραση. Βρήκε με το σώμα του σε ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι όπως περνούσε το λεωφορείο πρέπει να τον χτύπησε με τις ρόδες και τον πάτησε. Υπήρχαν φωνές και κλάματα στο σημείο», ανέφερε υπάλληλος παρακείμενου καταστήματος.

Αναζητείται ο οδηγός του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αν και αρχικά ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να έχει εμπλοκή στο τροχαίο σταμάτησε στο σημείο, στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό του οχήματος ως μάρτυρα.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial