Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του ξυλοδαρμού του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο Tik Tok και δείχνει το συμβάν λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερη.

Η 15χρονη ταυτοποιήθηκε ως ένα από τα επτά άτομα που ξυλοκόπησαν με απίστευτη βιαιότητα τον 14χρονο, το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή της Χαριλάου, στην οδό Άλκη Καμπανού.

Στο βίντεο φαίνεται να ρίχνει μπουνιές στον αέρα, την ώρα που η φίλη της χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της για να δείξει πως πυροβολεί με πιστόλι.

Μάλιστα, σε ένα από τα σχόλια μια κοπέλα της γράφει «έπρεπε», ενώ σε δεύτερο βίντεο, που ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής, γράφει ως λεζάντα «θα τον φάω ζωντανό», ενώ δύο ανήλικες της σχολιάζουν «όντως τον έφαγες ζωντανό».

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων εμπλεκομένων συνεχίζονται, ενώ σημαντική κρίνεται η κατάθεση του φίλου του θύματος, μπροστά στα μάτια του οποίου εκτυλίχθηκε το συμβάν.

Το ανήλικο θύμα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες σε κατάσταση σοκ και έχοντας απώλεια μνήμης από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Πηγή: cnn.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial